5x dvd De Patrick

Dat is dus die film waarin Kevin Janssens in zijne blote zijn hamer zoekt. En die gewoon ook verdomd goed is. Wij mogen 5 dvd's van De Patrick weggeven.

5x blu-ray Dolor y Gloria

Pedro Almodóvar neemt zichzelf min of meer tot onderwerp in deze film en stalde daartoe Antonio Banderas in zijn appartement, zijn kapsel en zijn kleren. Gelukkig houdt de legendarische Spaanse regisseur ook nog altijd meer van cinema dan van zichzelf. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Dolor y gloria.

EXTRA: tot maandag 27/1 maakt u ook nog kans op een duoticket voor de exclusieve voorstelling van Jonas Winterlands nieuwe album 'Berichten in de schemerzone' én op tickets voor de volgende FiftyFifty Session.

Dat is dus die film waarin Kevin Janssens in zijne blote zijn hamer zoekt. En die gewoon ook verdomd goed is. Wij mogen 5 dvd's van De Patrick weggeven.Pedro Almodóvar neemt zichzelf min of meer tot onderwerp in deze film en stalde daartoe Antonio Banderas in zijn appartement, zijn kapsel en zijn kleren. Gelukkig houdt de legendarische Spaanse regisseur ook nog altijd meer van cinema dan van zichzelf. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Dolor y gloria.