5x dvd Can You Ever Forgive Me?

Lee Israel vervalste literaire correspondentie om haar kat te eten te geven, Melissa McCarthy en Richard E. Grant kregen terecht Oscarnominaties voor hun vertolkingen in deze verfilming van Israels verhaal. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Can You Ever Forgive Me?

10x Toy Story-pakket

Andy is ondertussen een grote jongen maar uw favoriete pratende speelgoed is terug, onder de hoede van een nieuwe dreumes. Als geheugensteuntje mogen wij 10 dvd-pakketten van de eerste drie films weggeven, en daarna mag u telkens met z'n vieren ook nog eens naar de bioscoop voor Toy Story 4.

5x blu-ray The Mule

Clint Eastwood speelt op zijn 88e een vereenzaamde bloemist die drugs gaat versjouwen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van The Mule.

+ EXTRA: KNACK FOCUS ZOMERFESTIVALWEDSTRIJD + Nog tot volgende week dinsdag kan u via de Knack Focus Zomerfestivalwedstrijd tickets winnen voor Gent Jazz, Paradise City, Jazz Middelheim, Fire is Gold, Dour, Deep in the Woods, WECANDANCE, OdeGand en Esperanzah. Rep u naar knack.be/festivals en win!

Lee Israel vervalste literaire correspondentie om haar kat te eten te geven, Melissa McCarthy en Richard E. Grant kregen terecht Oscarnominaties voor hun vertolkingen in deze verfilming van Israels verhaal. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Can You Ever Forgive Me?Andy is ondertussen een grote jongen maar uw favoriete pratende speelgoed is terug, onder de hoede van een nieuwe dreumes. Als geheugensteuntje mogen wij 10 dvd-pakketten van de eerste drie films weggeven, en daarna mag u telkens met z'n vieren ook nog eens naar de bioscoop voor Toy Story 4.Clint Eastwood speelt op zijn 88e een vereenzaamde bloemist die drugs gaat versjouwen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van The Mule.