Jan Gitanes
© Jan Gitanes

5x2 tickets Boggomasta

Boggomasta, dat is Peter Vermeersch van de Flat Earth Society en David Bovée, ooit de eerste gitarist van die zotte bende, maar later vooral bekend als de drijvende kracht achter Think of One. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun concert op vrijdag 25/5 in muziekclub N9 in Eeklo.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd Three Billboards outside Ebbing, Missouri

Dat is dus die film waar Frances McDormand onlangs haar tweede Oscar voor won en Sam Rockwell zijn eerste. Onze immer strenge man had er zelfs vier sterren voor veil. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Three Billboards.

Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Carnivores

De halfbroers Yannick en Jérémie Renier kent u als acteurs -- ze speelden samen in Nue propriété. Nu delen ze ook de regiestoel, en wel voor Carnivores, een film over twee acterende zussen waarvan de ene meer succes heeft dan de andere. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de avant-première in de Sphinx in Gent op dinsdag 22/5. Yannick Renier komt ook.

Boggomasta, dat is Peter Vermeersch van de Flat Earth Society en David Bovée, ooit de eerste gitarist van die zotte bende, maar later vooral bekend als de drijvende kracht achter Think of One. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun concert op vrijdag 25/5 in muziekclub N9 in Eeklo.Dat is dus die film waar Frances McDormand onlangs haar tweede Oscar voor won en Sam Rockwell zijn eerste. Onze immer strenge man had er zelfs vier sterren voor veil. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Three Billboards.De halfbroers Yannick en Jérémie Renier kent u als acteurs -- ze speelden samen in Nue propriété. Nu delen ze ook de regiestoel, en wel voor Carnivores, een film over twee acterende zussen waarvan de ene meer succes heeft dan de andere. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de avant-première in de Sphinx in Gent op dinsdag 22/5. Yannick Renier komt ook.