5x dichtbundel - Peter Verhelst

In 98 gedichten van alle mogelijke lengtes en stemmingen blikt Peter Verhelst 29 jaar vooruit. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van 2050.

Franca Treur - De golf, Alle rechten voorbehouden
Franca Treur - De golf © Alle rechten voorbehouden

5x roman - Franca Treur

Allemaal de boot in, toch in de nieuwe roman van Franca Treur. Maar een woonschip blijkt voor Bruno en Loes ook geen ark die beschutting biedt tegen de hedendaagse tijden. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van De golf.

Docville, Alle rechten voorbehouden
Docville © Alle rechten voorbehouden

5x duotickets - Docville

Vorig jaar een van de eerste slachtoffers van de lockdown, nu een van de eerste filmfeesten die weer fysiek doorgaan: van 9 tot 19/6 vindt in Leuven de zeventiende editie van het internationale documentairefilmfestival Docville plaats. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor een film naar uw keuze. Enkele tips vindt u verderop in dit blad.

In 98 gedichten van alle mogelijke lengtes en stemmingen blikt Peter Verhelst 29 jaar vooruit. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van 2050.Allemaal de boot in, toch in de nieuwe roman van Franca Treur. Maar een woonschip blijkt voor Bruno en Loes ook geen ark die beschutting biedt tegen de hedendaagse tijden. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van De golf.Vorig jaar een van de eerste slachtoffers van de lockdown, nu een van de eerste filmfeesten die weer fysiek doorgaan: van 9 tot 19/6 vindt in Leuven de zeventiende editie van het internationale documentairefilmfestival Docville plaats. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor een film naar uw keuze. Enkele tips vindt u verderop in dit blad.