Lisa Taddeo - Beest

Eerder deed Lisa Taddeo al van zich spreken metDrie vrouwen, waarvoor ze zich acht jaar in de sekslevens en verlangens van drie gewone vrouwen verdiepte. In haar eerste roman dissecteert ze de gevolgen van een door mannen gedomineerde maatschappij. Wij mogen 5 exemplaren weggeven vanBeest.

Ibrahim, Alle rechten voorbehouden
Ibrahim © Alle rechten voorbehouden

5x2 filmtickets Ibrahim

Het verhaal van Ahmed en zijn tienerzoon, dat vertelt debuterend regisseur Samir Guesmi (als acteur kent u hem als die flik uitLes revenants). Wij mogen 5 duotickets weggeven voorIbrahim.

Fortress, Alle rechten voorbehouden
Fortress © Alle rechten voorbehouden

10 x 2 tickets Fortress concertfilm

Fortress presenteert een bijzondere concertfilm en doet dat vanzelfsprekend in een zaal, meer bepaald op vrijdag 2/7 in de Trix in Antwerpen. Als toetje is er een Q&A met de band en natuurlijk een miniconcert. Wij mogen 10 duotickets (plus een totebag) weggeven voor dat event.

Eerder deed Lisa Taddeo al van zich spreken metDrie vrouwen, waarvoor ze zich acht jaar in de sekslevens en verlangens van drie gewone vrouwen verdiepte. In haar eerste roman dissecteert ze de gevolgen van een door mannen gedomineerde maatschappij. Wij mogen 5 exemplaren weggeven vanBeest. Het verhaal van Ahmed en zijn tienerzoon, dat vertelt debuterend regisseur Samir Guesmi (als acteur kent u hem als die flik uitLes revenants). Wij mogen 5 duotickets weggeven voorIbrahim. Fortress presenteert een bijzondere concertfilm en doet dat vanzelfsprekend in een zaal, meer bepaald op vrijdag 2/7 in de Trix in Antwerpen. Als toetje is er een Q&A met de band en natuurlijk een miniconcert. Wij mogen 10 duotickets (plus een totebag) weggeven voor dat event.