5x2 tickets Roots&Roses

Op 1 mei kunt u zich in het Henegouwse Lessines wentelen in all things folk, blues, rock-'n-roll en garage. Op de affiche van het Roots&Roses-festival onder meer CW Stoneking, Black Box Revelation, Jon Spencer, Wovenhand en -- onze geheimtip -- Endless Boogie. Wij mogen 5 duotickets weggeven en omdat Roots&Roses zijn tiende verjaardag viert, krijgt u er nog eens 2 maaltijd- en 6 drankbonnen bij.

10x2 tickets Better Oblivion Community Center

Die hele mondvol bestaat uit Conor Oberst en Phoebe Bridgers, twee klinkende namen in de indierock die enkele maanden geleden een prima debuutalbum op de wereld loslieten. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert in de Roma in Borgerhout op woensdag 8/5.

5x2 tickets Typisch Belgisch

DJ Bobby Ewing laat hij voor een keer thuis, maar ook alleen onderhoudt Jan Delvaux u als geen ander over de geschiedenis en eigenaardigheden van de belpop. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor zijn Typisch Belgisch, op donderdag 9/5 in muziekclub N9 in Eeklo.

5x dvd Sorry to Bother You

In een vorig leven kende u Boots Riley als drijvende kracht achter de hiphop van The Coup. In deze komedie, meteen ook zijn regiedebuut, leert u wat werkpaarden écht betekent. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Sorry to Bother You.

Op 1 mei kunt u zich in het Henegouwse Lessines wentelen in all things folk, blues, rock-'n-roll en garage. Op de affiche van het Roots&Roses-festival onder meer CW Stoneking, Black Box Revelation, Jon Spencer, Wovenhand en -- onze geheimtip -- Endless Boogie. Wij mogen 5 duotickets weggeven en omdat Roots&Roses zijn tiende verjaardag viert, krijgt u er nog eens 2 maaltijd- en 6 drankbonnen bij. Die hele mondvol bestaat uit Conor Oberst en Phoebe Bridgers, twee klinkende namen in de indierock die enkele maanden geleden een prima debuutalbum op de wereld loslieten. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert in de Roma in Borgerhout op woensdag 8/5. DJ Bobby Ewing laat hij voor een keer thuis, maar ook alleen onderhoudt Jan Delvaux u als geen ander over de geschiedenis en eigenaardigheden van de belpop. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor zijn Typisch Belgisch, op donderdag 9/5 in muziekclub N9 in Eeklo.In een vorig leven kende u Boots Riley als drijvende kracht achter de hiphop van The Coup. In deze komedie, meteen ook zijn regiedebuut, leert u wat werkpaarden écht betekent. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Sorry to Bother You.