5x blu-ray Beautiful Boy

Het Hollywooddebuut van Felix van Groeningen was een Oscar waard maar werd genegeerd door de Academy. Toch is dit drama over een vader (Steve Carell) die tot het uiterste gaat voor zijn verslaafde zoon (Timothée Chalamet) ontroerend en memorabel. Wij mogen 5 blu-rays van Beautiful Boy weggeven.

5x dvd Suspiria

Luca Guadagnino, die internationaal succes oogstte met zijn homoromance Call Me by Your Name, turnde de gialloklassieker Suspiria om tot een macaber labyrint vol psychoses, onbehagen en mysterieuze sterfgevallen in een Berlijnse dansschool. Wij mogen 5 dvd's vanSuspiriaweggeven.

5x dvd Shoplifters

De Japanse grootmeester Hirokazu Kore-Eda werd vorig jaar terecht bekroond met de Gouden Palm voor dit fraaie, aangrijpende drama over enkele volslagen vreemden die uit financiële noodzaak een gezin vormen en rondkomen van winkeldiefstal. Wij mogen 5 dvd's van Shoplifters weggeven.

15x2 tickets FiftyFifty Sessions

Voor opkomend muzikaal talent uit België en daarbuiten moet u elke laatste woensdag van de maand op de FiftyFifty Sessions in C12, Brussel zijn. Op 25 april kunt u er zowel de Londense queerrapster Lava La Rue als de met King Krule en Tame Impala dwepende Brusselse band Saudade aan het werk zien. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor die double bill.

Het Hollywooddebuut van Felix van Groeningen was een Oscar waard maar werd genegeerd door de Academy. Toch is dit drama over een vader (Steve Carell) die tot het uiterste gaat voor zijn verslaafde zoon (Timothée Chalamet) ontroerend en memorabel. Wij mogen 5 blu-rays van Beautiful Boy weggeven. Luca Guadagnino, die internationaal succes oogstte met zijn homoromance Call Me by Your Name, turnde de gialloklassieker Suspiria om tot een macaber labyrint vol psychoses, onbehagen en mysterieuze sterfgevallen in een Berlijnse dansschool. Wij mogen 5 dvd's vanSuspiriaweggeven. De Japanse grootmeester Hirokazu Kore-Eda werd vorig jaar terecht bekroond met de Gouden Palm voor dit fraaie, aangrijpende drama over enkele volslagen vreemden die uit financiële noodzaak een gezin vormen en rondkomen van winkeldiefstal. Wij mogen 5 dvd's van Shoplifters weggeven. Voor opkomend muzikaal talent uit België en daarbuiten moet u elke laatste woensdag van de maand op de FiftyFifty Sessions in C12, Brussel zijn. Op 25 april kunt u er zowel de Londense queerrapster Lava La Rue als de met King Krule en Tame Impala dwepende Brusselse band Saudade aan het werk zien. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor die double bill.