5x blu-ray Annihilation

Regisseur Alex Garland, die u al aangenaam verraste met Ex Machina, heeft zich op de Southern Reach-trilogie van auteur Jeff VanderMeer gestort en heeft het verstand om daar vooral zijn eigen ding mee te doen. Prima film dus. Wij mogen 5 blu-rays van Annihilation weggeven.

5x dvd Cold War

Pawel Pawlikowski is het slag regisseur waar Ethan Hawke verderop in dit blad zijn liefde voor verklaart. In deze film volgt hij de luimen van de liefde in Koude Oorlogstijden. Wij mogen 5 dvd's van Cold War weggeven.

10x2 tickets Kraakpand

Op zaterdag 27/4 wordt de Handelsbeurs in Gent andermaal een beetje Kraakpand: ontdek vier groepen uit vier genres, zoals deze keer Dadawaves, Natashia Kelly Group, And They Spoke in Anthems en Duo Dick van der Harst en Farnoosh. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor Kraakpand.

10x2 tickets Birdsong + Room of Imaginary Creatures

Een film en een dichtbundel die samen een concert vormen: dat is wat Hendrik Willemyns van Arsenal u op woensdag 24/4 voorschotelt in het Antwerpse Zuiderpershuis. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de avant-première van dit opmerkelijke drieluik over de link tussen muziek, poëzie en prostitutie.

Regisseur Alex Garland, die u al aangenaam verraste met Ex Machina, heeft zich op de Southern Reach-trilogie van auteur Jeff VanderMeer gestort en heeft het verstand om daar vooral zijn eigen ding mee te doen. Prima film dus. Wij mogen 5 blu-rays van Annihilation weggeven. Pawel Pawlikowski is het slag regisseur waar Ethan Hawke verderop in dit blad zijn liefde voor verklaart. In deze film volgt hij de luimen van de liefde in Koude Oorlogstijden. Wij mogen 5 dvd's van Cold War weggeven.Op zaterdag 27/4 wordt de Handelsbeurs in Gent andermaal een beetje Kraakpand: ontdek vier groepen uit vier genres, zoals deze keer Dadawaves, Natashia Kelly Group, And They Spoke in Anthems en Duo Dick van der Harst en Farnoosh. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor Kraakpand.Een film en een dichtbundel die samen een concert vormen: dat is wat Hendrik Willemyns van Arsenal u op woensdag 24/4 voorschotelt in het Antwerpse Zuiderpershuis. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de avant-première van dit opmerkelijke drieluik over de link tussen muziek, poëzie en prostitutie.