Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x2 tickets Bent Van Looy

De titel verraadt het al: Yours Truly, het recent verschenen sluitstuk van een solotrilogie, is de eerlijkste Bent Van Looy-plaat tot nog toe. Op dinsdag 18/12 komt hij ze aan u presenteren in de Handelsbeurs in Gent. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x2 Lynn Cassiers + Giovanni Di Domenico

Voor jazz met zin voor avontuur moet u op donderdag 20/12 wederom in de Gentse Handelsbeurs zijn. De Antwerpse multi-instrumentaliste Lynn Cassiers komt er jazzstandards bewerken, de Brusselse Italiaan Giovanni Di Domenico presenteert er een zesdelige suite vol 'melancholische introspectie en melodische exuberantie'. Wij hebben 10 duotickets te geef voor deze boeiende double bill.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray Mission: Impossible - Fallout

Klinkt (volgens The Tonight Show) als 'Fish in a Hospital', 'Lickin a Popsicle', 'Dish and a Pasta Bowl', 'Squishin' a Lobster Roll', 'Pigeons Are Logical', 'Minions Are Tossable', 'Kissin' a Matzo Ball', 'Mitch Has a Problem, Bro', 'This Not My Papa, Tho', 'Clippy from Microsoft' en 'Bitchin' New Pocketbook'. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Mission: Impossible - Fallout.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Raoul Servais

In Knack Focus van deze week leest u waarom het dit jaar niet op kan voor Raoul Servais, de hoogbejaarde animatipionier die intussen veertig jaar geleden de Gouden Palm won met zijn kortfilm Harpya. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van de dvd Raoul Servais, met daarop niet alleen zijn veertien kortfilms, maar ook de nieuwe documentaire Servais.

De titel verraadt het al: Yours Truly, het recent verschenen sluitstuk van een solotrilogie, is de eerlijkste Bent Van Looy-plaat tot nog toe. Op dinsdag 18/12 komt hij ze aan u presenteren in de Handelsbeurs in Gent. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert.Voor jazz met zin voor avontuur moet u op donderdag 20/12 wederom in de Gentse Handelsbeurs zijn. De Antwerpse multi-instrumentaliste Lynn Cassiers komt er jazzstandards bewerken, de Brusselse Italiaan Giovanni Di Domenico presenteert er een zesdelige suite vol 'melancholische introspectie en melodische exuberantie'. Wij hebben 10 duotickets te geef voor deze boeiende double bill.Klinkt (volgens The Tonight Show) als 'Fish in a Hospital', 'Lickin a Popsicle', 'Dish and a Pasta Bowl', 'Squishin' a Lobster Roll', 'Pigeons Are Logical', 'Minions Are Tossable', 'Kissin' a Matzo Ball', 'Mitch Has a Problem, Bro', 'This Not My Papa, Tho', 'Clippy from Microsoft' en 'Bitchin' New Pocketbook'. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Mission: Impossible - Fallout.In Knack Focus van deze week leest u waarom het dit jaar niet op kan voor Raoul Servais, de hoogbejaarde animatipionier die intussen veertig jaar geleden de Gouden Palm won met zijn kortfilm Harpya. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van de dvd Raoul Servais, met daarop niet alleen zijn veertien kortfilms, maar ook de nieuwe documentaire Servais.