Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x2 tickets Hooked on Belgian Metal

Schud dat hoofd dat niet schudt! Red Bull Music documenteert de Belgische metal, van de strakke rode broek van Crossfire tot de tepels van Amenra. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de première van Hooked on Belgian Metal, op zaterdag 13/10 in De Kreun in Kortrijk - mét liveshow van Carneia.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x2 tickets slotavond ExploreZone

Film Fest Gent zet elk jaar ook een jongerenjury aan het werk. U kunt erbij zijn op de slotavond, op donderdag 18/10 om 20 uur in Kinepolis, wanneer zij hun laureaat bekendmaken. En als toetje krijgt u er natuurlijk nog een film bij, Coureur van Kenneth Mercken. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de slotavond van ExploreZone.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x cd Carter Burwell: Music for Film

Er zit altijd muziek in het Film Fest Gent, zoals dit jaar die van Carter Burwell, eregast op de World Soundtrack Awards (zie ook pagina 36 in Knack Focus van deze week). Op de cd die het festival zelf uitgeeft, staat werk van Burwell voor onder meer Mildred Pierce, Twilight, Miller's Crossing, Fargo en Being John Malkovich. Wij mogen 10 exemplaren weggeven van de cd Carter Burwell: Music for Film.

Schud dat hoofd dat niet schudt! Red Bull Music documenteert de Belgische metal, van de strakke rode broek van Crossfire tot de tepels van Amenra. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de première van Hooked on Belgian Metal, op zaterdag 13/10 in De Kreun in Kortrijk - mét liveshow van Carneia.Film Fest Gent zet elk jaar ook een jongerenjury aan het werk. U kunt erbij zijn op de slotavond, op donderdag 18/10 om 20 uur in Kinepolis, wanneer zij hun laureaat bekendmaken. En als toetje krijgt u er natuurlijk nog een film bij, Coureur van Kenneth Mercken. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de slotavond van ExploreZone.Er zit altijd muziek in het Film Fest Gent, zoals dit jaar die van Carter Burwell, eregast op de World Soundtrack Awards (zie ook pagina 36 in Knack Focus van deze week). Op de cd die het festival zelf uitgeeft, staat werk van Burwell voor onder meer Mildred Pierce, Twilight, Miller's Crossing, Fargo en Being John Malkovich. Wij mogen 10 exemplaren weggeven van de cd Carter Burwell: Music for Film.