Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Beast

'Vier sterren voor een debuutfilm, Dave Mestdach?' 'Ja, kijk, als ik een psycho-seksuele suspense zie, gekoppeld aan oeremoties als liefde, lust, angst, pijn en verdriet, waarbij de camera ook nog eens in aardse poëzie gedrenkt is, dan smelt zelfs mijn bikkelharde recensentenhart.' Wij mogen 5 dvd's van Beast weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray Ocean's 8

Naar Danny Ocean zult u tevergeefs zoeken in dit jongste hoofdstuk van Ocean's-franchise. Deze keer is het zijn zus Debbie die, met de hulp van een uitgelezen schare dievegges, een ingenieuze kraak plant. U herkent onder meer Rihanna, Sandra Bullock en Anne Hathaway. Wij mogen 5 blu-rays van Ocean's 8 weggeven.

5x dvd Beast'Vier sterren voor een debuutfilm, Dave Mestdach?' 'Ja, kijk, als ik een psycho-seksuele suspense zie, gekoppeld aan oeremoties als liefde, lust, angst, pijn en verdriet, waarbij de camera ook nog eens in aardse poëzie gedrenkt is, dan smelt zelfs mijn bikkelharde recensentenhart.' Wij mogen 5 dvd's van Beast weggeven. 5x blu-ray Ocean's 8Naar Danny Ocean zult u tevergeefs zoeken in dit jongste hoofdstuk van Ocean's-franchise. Deze keer is het zijn zus Debbie die, met de hulp van een uitgelezen schare dievegges, een ingenieuze kraak plant. U herkent onder meer Rihanna, Sandra Bullock en Anne Hathaway. Wij mogen 5 blu-rays van Ocean's 8 weggeven.