Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Au revoir là-haut

Grote cinema over de Groote Oorlog: dat maakte Albert Dupontel van het gelijknamige boek van Pierre Lemaitre, goed voor de Prix Goncourt in 2013. Volg mee hoe twee getekende veteranen afrekenen met het oorlogsverleden door te sjoemelen met oorlogsmonumenten. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Au revoir là-haut.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

3x fotoboek Soul. R&B. Funk.

In Knack Focus van deze week geeft fotograaf Bruce W. Talamon zelf commentaar bij de iconische beelden die hij tussen 1972 en 1982 maakte van de grootheden uit de soul, r&b en funk. Wij mogen bovendien 3 exemplaren weggeven van het indrukwekkende fotoboek Soul. R&B. Funk. Photographs 1972-1982. Git up!

  • Knack Focus geeft deze week ook 20 duotickets weg voor de livepremière van de nieuwe Bony King of Nowhere-plaat Silent Days. Die tickets wint u hier.
Grote cinema over de Groote Oorlog: dat maakte Albert Dupontel van het gelijknamige boek van Pierre Lemaitre, goed voor de Prix Goncourt in 2013. Volg mee hoe twee getekende veteranen afrekenen met het oorlogsverleden door te sjoemelen met oorlogsmonumenten. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Au revoir là-haut.In Knack Focus van deze week geeft fotograaf Bruce W. Talamon zelf commentaar bij de iconische beelden die hij tussen 1972 en 1982 maakte van de grootheden uit de soul, r&b en funk. Wij mogen bovendien 3 exemplaren weggeven van het indrukwekkende fotoboek Soul. R&B. Funk. Photographs 1972-1982. Git up!