10x ticket An Pierlé Quartet

Op woensdag 10/2 presenteert An Pierlé in de Handelsbeurs in Gent het album van haar nieuwe kwartet, met daarin naast producer en multi-instrumentalist Koen Gisen drummer Casper Van de Velde en toetsenist Hendrik Lasure, ook bekend als het duo Schntzl. U kunt daar niet bij zijn, maar wij mogen 10 tickets weggeven voor de livestream van dat concert.

5x roman Queenie

Een zwarte Bridget Jones, zo noemt ook schrijfster Candice Carty-Williams zelf haar debuutroman (zie het interview in Knack Focus van deze week), en die werd meteen bekroond als Britse boek van het jaar. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van het uitmuntende Queenie.

Op woensdag 10/2 presenteert An Pierlé in de Handelsbeurs in Gent het album van haar nieuwe kwartet, met daarin naast producer en multi-instrumentalist Koen Gisen drummer Casper Van de Velde en toetsenist Hendrik Lasure, ook bekend als het duo Schntzl. U kunt daar niet bij zijn, maar wij mogen 10 tickets weggeven voor de livestream van dat concert. Een zwarte Bridget Jones, zo noemt ook schrijfster Candice Carty-Williams zelf haar debuutroman (zie het interview in Knack Focus van deze week), en die werd meteen bekroond als Britse boek van het jaar. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van het uitmuntende Queenie.