Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd 3 Days in Quiberon

In 1981, een jaar voor haar al te vroege overlijden, verblijft filmicoon Romy Schneider in een kuuroord in het Bretoense Quibéron. Vergezellen haar daar: haar goede vriendin Hilde Fritsch, journalist Michael Jürgs en fotograaf Robert Lebeck, die laatste twee voor een interview voor Stern. Het zal leiden tot ontboezemingen, spanningen, zatte toestanden en enkele memorabele beelden. Regisseuse Emily Atef reconstrueerde die drie dagen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van 3 Days in Quiberon.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd McQueen

Het tragische verhaal van wijlen Lee Alexander Mc Queen, met homevideo's, archiefmateriaal en interviews met de naasten van het mode-icoon. Wij mogen 5 dvd's weggeven van de uitstekende documentaire McQueen.

++ 20x2 tickets FiftyFifty Sessions ++

Knack Focus geeft deze week ook weer exclusieve tickets weg voor de FiftyFifty Sessions. In de volgende showcase op woensdag 30 januari kruisen POTÉ en Darrell Cole de degens in C12 in Brussel . Uw tickets daarvoor wint u hier!

5x dvd 3 Days in QuiberonIn 1981, een jaar voor haar al te vroege overlijden, verblijft filmicoon Romy Schneider in een kuuroord in het Bretoense Quibéron. Vergezellen haar daar: haar goede vriendin Hilde Fritsch, journalist Michael Jürgs en fotograaf Robert Lebeck, die laatste twee voor een interview voor Stern. Het zal leiden tot ontboezemingen, spanningen, zatte toestanden en enkele memorabele beelden. Regisseuse Emily Atef reconstrueerde die drie dagen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van 3 Days in Quiberon.5x dvd McQueenHet tragische verhaal van wijlen Lee Alexander Mc Queen, met homevideo's, archiefmateriaal en interviews met de naasten van het mode-icoon. Wij mogen 5 dvd's weggeven van de uitstekende documentaire McQueen.