10 x Misfits - Een persoonlijk manifest

Misfits kijken anders naar het leven omdat het leven anders naar hen kijkt. Michaela Coel, maker en actrice van I may destroy you, voelt zich al haar hele leven een buitenstaander.Misfits is een triomfantelijke oproep tot eerlijkheid, empathie en inclusie van iedereen die 'anders' is. Met pit en humor vertelt Coel over haar strijd om zichzelf te kunnen zijn in een wereld die het omgekeerde vraagt.

Dit actuele, noodzakelijke boek, dat doorweven is van diep persoonlijke anekdotes, pleit voor buitenstaanders. Het is een scherp en opzwepend betoog om vooral níet te proberen om erbij te horen.

Misfits kijken anders naar het leven omdat het leven anders naar hen kijkt. Michaela Coel, maker en actrice van I may destroy you, voelt zich al haar hele leven een buitenstaander.Misfits is een triomfantelijke oproep tot eerlijkheid, empathie en inclusie van iedereen die 'anders' is. Met pit en humor vertelt Coel over haar strijd om zichzelf te kunnen zijn in een wereld die het omgekeerde vraagt. Dit actuele, noodzakelijke boek, dat doorweven is van diep persoonlijke anekdotes, pleit voor buitenstaanders. Het is een scherp en opzwepend betoog om vooral níet te proberen om erbij te horen.