Knack Focus
© Knack Focus

5x2 + 5x2 tickets Listen!

Van donderdag 29/3 tot zondag 1/4 wordt op diverse Brusselse locaties druk geclubd, geëxposeerd, getalkt en geconcerteerd in kader van het Listen!-festival. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de openingsavond in Flagey (met onder meer Hiele & Milan W. en Jonny Nash & Suzanne Kraft) en evenveel tickets voor de slotnacht in de Horta Gallery (met onder meer Luke Slater, DJ Stingray en Antigone).

.

Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Absynthe Minded

Terug, maar niet helemaal hetzelfde: bij Absynthe Minded herkent u nog steeds frontman Bert Ostyn en bassist Sergej Van Bouwel, maar de andere gezichten zijn nieuw. Op vrijdag 30/3 staan ze in de Grote Zaal van de AB. Wij mogen 5 duotickets weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets Aka Moon & Friends

Aka Moon is nooit vies geweest van stevige stappen over genregrenzen heen. De basis is jazz, maar zowat alles daarnaast is welkom. En zo maak je vele vrienden, zoals deze keer soefizangeres Zila Khan uit Calcutta en de Iraaks-Amerikaanse jazztrompettist Amir El Saffar. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor hun concert op vrijdag 30/3 in deSingel in Antwerpen.

Poltrock
© Poltrock

5x2 tickets Poltrock

David Poltrock heeft bij héél veel belpop een vinger in de pap - van Adamo tot Triggerfinger. Onder eigen familienaam gaat hij met klavieren aan de slag. Het resultaat varieert van verstilde pianostukjes tot clubmateriaal. Op donderdag 29/3 komt zijn album Mutes uit, dat hij diezelfde dag - Piano Day! - in het AB Salon presenteert. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat unieke concert.

Van donderdag 29/3 tot zondag 1/4 wordt op diverse Brusselse locaties druk geclubd, geëxposeerd, getalkt en geconcerteerd in kader van het Listen!-festival. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de openingsavond in Flagey (met onder meer Hiele & Milan W. en Jonny Nash & Suzanne Kraft) en evenveel tickets voor de slotnacht in de Horta Gallery (met onder meer Luke Slater, DJ Stingray en Antigone)..Terug, maar niet helemaal hetzelfde: bij Absynthe Minded herkent u nog steeds frontman Bert Ostyn en bassist Sergej Van Bouwel, maar de andere gezichten zijn nieuw. Op vrijdag 30/3 staan ze in de Grote Zaal van de AB. Wij mogen 5 duotickets weggeven.Aka Moon is nooit vies geweest van stevige stappen over genregrenzen heen. De basis is jazz, maar zowat alles daarnaast is welkom. En zo maak je vele vrienden, zoals deze keer soefizangeres Zila Khan uit Calcutta en de Iraaks-Amerikaanse jazztrompettist Amir El Saffar. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor hun concert op vrijdag 30/3 in deSingel in Antwerpen.David Poltrock heeft bij héél veel belpop een vinger in de pap - van Adamo tot Triggerfinger. Onder eigen familienaam gaat hij met klavieren aan de slag. Het resultaat varieert van verstilde pianostukjes tot clubmateriaal. Op donderdag 29/3 komt zijn album Mutes uit, dat hij diezelfde dag - Piano Day! - in het AB Salon presenteert. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat unieke concert.