De groep uit Göteborg maakten voor hun nummer 'Anatoliy Shishkov' een indrukwekkend animatiefilmpje, dat een mix is van stop-motion en tekeningen.

Het clipje toont een man aan een bureau, werkend aan een tekenfilmversie van enkele belangrijke scènes uit 'Terminator 2: Judgment Day'. In de animatiefragmenten zien we oude bekenden als Robert Patrick (in de rol van T-1000) en de tegenwoordig wat vergeten Edward Furlong (John Connor). Uiteraard mag ook de voormalige gouverneur van Californië, Ah-nuld Schwarzenegger zelf, niet ontbreken.

Ondertussen gonst het van de geruchten over de toekomst van de 'Terminator'-franchise. Er zou een script voor een vijfde film circuleren in Hollywood, en Schwarzenegger zit volgens bepaalde bronnen midden in de onderhandelingen om zijn iconische rol te hernemen. Als het van Rymdreglage afhangt, kan een vervolg op 'Terminator: Salvation' er wellicht niet snel genoeg komen. (MD)

De groep uit Göteborg maakten voor hun nummer 'Anatoliy Shishkov' een indrukwekkend animatiefilmpje, dat een mix is van stop-motion en tekeningen. Het clipje toont een man aan een bureau, werkend aan een tekenfilmversie van enkele belangrijke scènes uit 'Terminator 2: Judgment Day'. In de animatiefragmenten zien we oude bekenden als Robert Patrick (in de rol van T-1000) en de tegenwoordig wat vergeten Edward Furlong (John Connor). Uiteraard mag ook de voormalige gouverneur van Californië, Ah-nuld Schwarzenegger zelf, niet ontbreken. Ondertussen gonst het van de geruchten over de toekomst van de 'Terminator'-franchise. Er zou een script voor een vijfde film circuleren in Hollywood, en Schwarzenegger zit volgens bepaalde bronnen midden in de onderhandelingen om zijn iconische rol te hernemen. Als het van Rymdreglage afhangt, kan een vervolg op 'Terminator: Salvation' er wellicht niet snel genoeg komen. (MD)