Dat deelde een rechtbank in het district Dongcheng in Peking mee. Jaycee Chan (32) had drugsgebruikers onderdak gegeven en moet ook een boete van omgerekend 270 euro betalen. De jonge acteur en zanger gaf de feiten toe.

Chan werd bij zijn arrestatie in augustus vorig jaar volgens de politie positief bevonden op het gebruik van marihuana. Na twee weken in voorarrest werd hij vrijgelaten.

Zin vader verontschuldigde zich destijds voor het gedrag van zijn zoon en wilde niet naar de zitting komen. De acteur en stuntman van onder meer "Rush Hour" werd in 2009 in zijn geboorteland tot antidrugs-commissaris benoemd.

(Belga/MS)

Dat deelde een rechtbank in het district Dongcheng in Peking mee. Jaycee Chan (32) had drugsgebruikers onderdak gegeven en moet ook een boete van omgerekend 270 euro betalen. De jonge acteur en zanger gaf de feiten toe. Chan werd bij zijn arrestatie in augustus vorig jaar volgens de politie positief bevonden op het gebruik van marihuana. Na twee weken in voorarrest werd hij vrijgelaten. Zin vader verontschuldigde zich destijds voor het gedrag van zijn zoon en wilde niet naar de zitting komen. De acteur en stuntman van onder meer "Rush Hour" werd in 2009 in zijn geboorteland tot antidrugs-commissaris benoemd.(Belga/MS)