Gisterenavond ging Episode VII: The Force Awakens, de nieuwe film van de Star Wars-franchise, in première in Los Angeles, in aanwezigheid van de cast, crew en enkele droids. Over de inhoud wordt nog niet veel gelost, maar enkele genodigden waagden zich al aan een korte reactie op Twitter. Zonder spoilers, uiteraard.

Shonda Rhimes is het brein achter shows als Grey's Anatomy, Scandal en How To Get Away With Murder. De eerste televisietrailer werd in Amerika vertoond tijdens die programma's, traditioneel een moment met veel kijkers. Rhimes was, net als een heel aantal andere mensen, zodanig onder de indruk dat ze haar gevoelens deelde op Twitter.

Gisterenavond ging Episode VII: The Force Awakens, de nieuwe film van de Star Wars-franchise, in première in Los Angeles, in aanwezigheid van de cast, crew en enkele droids. Over de inhoud wordt nog niet veel gelost, maar enkele genodigden waagden zich al aan een korte reactie op Twitter. Zonder spoilers, uiteraard.Shonda Rhimes is het brein achter shows als Grey's Anatomy, Scandal en How To Get Away With Murder. De eerste televisietrailer werd in Amerika vertoond tijdens die programma's, traditioneel een moment met veel kijkers. Rhimes was, net als een heel aantal andere mensen, zodanig onder de indruk dat ze haar gevoelens deelde op Twitter.