Chuck Palahniuk verbrak de eerste twee regels van Fight Club door op Twitter te melden dat zijn boek 'Fight Club', dat eerder al werd verfilmd, binnenkort in de vorm van een rockopera te zien zou zijn.

Volgens Palahniuk zit David Fincher - die het boek in 1999 naar het zilveren scherm bracht met Brad Pitt en Edward Norton in de hoofdrollen- momenteel samen met Julie Taymor, de bekende opera- en theaterregisseur die de succesvolle Lion King musical op haar naam mag schrijven.

Palahniuk tweette het nieuws vanop de Comic-Con beurs in San Diego, waar hij de beeldroman Fight Club 2 aan het promoten was. De schrijver bazuinde daar ook al de plannen voor de rockopera rond en zei zelfs dat Trent Reznor de muziek zou verzorgen.

Chuck Palahniuk verbrak de eerste twee regels van Fight Club door op Twitter te melden dat zijn boek 'Fight Club', dat eerder al werd verfilmd, binnenkort in de vorm van een rockopera te zien zou zijn.Volgens Palahniuk zit David Fincher - die het boek in 1999 naar het zilveren scherm bracht met Brad Pitt en Edward Norton in de hoofdrollen- momenteel samen met Julie Taymor, de bekende opera- en theaterregisseur die de succesvolle Lion King musical op haar naam mag schrijven. Palahniuk tweette het nieuws vanop de Comic-Con beurs in San Diego, waar hij de beeldroman Fight Club 2 aan het promoten was. De schrijver bazuinde daar ook al de plannen voor de rockopera rond en zei zelfs dat Trent Reznor de muziek zou verzorgen.