James Gandolfini, de acteur die we kennen uit de bekende reeks 'The Sopranos', maakt een grote kans om postuum een Oscar te winnen. Dat schrijft Variety.

James Gandolfini, de acteur die stierf in juni van dit jaar op 51-jarige leeftijd, is genomineerd voor 'best supporting act' in de film 'Enough Said' op de Indie Spirit Awards. Dit is een bijzonder veelbelovend teken om ook genomineerd te worden voor de Oscars of Golden Globes. Zo wonnen eerder Peter Finch en Heath Ledger na hun dood nog op beide award-shows.

De categorie waarbinnen Gandolfini genomineerd kan worden, 'best supporting act', is een goedgevulde categorie. Zo maken ook acteurs als Jared Leto (in Dalles Buyers Club), Michael Fassbender (in 12 Years a Slave), Bradley Cooper (in American Hustle), Colin Farrell (Saving Mr. Banks) en vele andere nog kans op een nominatie binnen deze categorie.

De genomineerden voor de Oscars worden bekendgemaakt op 16 januari, de genomineerden voor de Golden Globes op 12 december. (LVR)

James Gandolfini, de acteur die we kennen uit de bekende reeks 'The Sopranos', maakt een grote kans om postuum een Oscar te winnen. Dat schrijft Variety. James Gandolfini, de acteur die stierf in juni van dit jaar op 51-jarige leeftijd, is genomineerd voor 'best supporting act' in de film 'Enough Said' op de Indie Spirit Awards. Dit is een bijzonder veelbelovend teken om ook genomineerd te worden voor de Oscars of Golden Globes. Zo wonnen eerder Peter Finch en Heath Ledger na hun dood nog op beide award-shows. De categorie waarbinnen Gandolfini genomineerd kan worden, 'best supporting act', is een goedgevulde categorie. Zo maken ook acteurs als Jared Leto (in Dalles Buyers Club), Michael Fassbender (in 12 Years a Slave), Bradley Cooper (in American Hustle), Colin Farrell (Saving Mr. Banks) en vele andere nog kans op een nominatie binnen deze categorie. De genomineerden voor de Oscars worden bekendgemaakt op 16 januari, de genomineerden voor de Golden Globes op 12 december. (LVR)