Filmfestival Gent on Tour: 10 X Beasts of the Southern Wild
Hij werd uitgeroepen tot beste debuut op het Sundancefestival, ging in Gent lopen met de Explore Award (uitgereikt door een jongerenjury) en zit nu in Filmfestival Gent on Tour, de maandelijkse avant-première in Kinepolis: Beasts of the Southern Wild, een bevreemdend drama over een kindje dat met haar vader in de moerassen rond New Orleans woont.

Op 15/11 wordt de film vertoond in 5 Kinepolisvestigingen in Vlaanderen. Wij hebben nog 10 duotickets voor de vertoning in Antwerpen en Hasselt.

Doe mee en verzend uw naam, adres en voorkeur (Antwerpen of Hasselt) om kans te maken op de tickets.

Filmfestival Gent on Tour: 10 X Beasts of the Southern Wild Hij werd uitgeroepen tot beste debuut op het Sundancefestival, ging in Gent lopen met de Explore Award (uitgereikt door een jongerenjury) en zit nu in Filmfestival Gent on Tour, de maandelijkse avant-première in Kinepolis: Beasts of the Southern Wild, een bevreemdend drama over een kindje dat met haar vader in de moerassen rond New Orleans woont. Op 15/11 wordt de film vertoond in 5 Kinepolisvestigingen in Vlaanderen. Wij hebben nog 10 duotickets voor de vertoning in Antwerpen en Hasselt. Doe mee en verzend uw naam, adres en voorkeur (Antwerpen of Hasselt) om kans te maken op de tickets.