Nu, aangezien het een Bondfilm betreft, moet u wel het een en ander ondernemen om de prijs in de wacht te slepen. Woensdag 24 oktober krijgt u hier twee vragen die u moet beantwoorden om kans te maken op een duoticket.
De wedstrijd loopt enkel tussen 9 uur 's ochtends en 12 uur 's middags, en een uur na afsluiten krijgen de winnaars hun ticket in de mailbox.

Dat is nog niet alles: om mee te kunnen spelen, moet je ook een code ingeven. Dat codewoord staat in de nieuwe KnackFocus.

Hoe kan je deelnemen?

Heb je een Knack Focus gekocht? Dan kan je hier meespelen met het codewoord dat op pagina 8 staat.

Ben je abonnee en is jouw Knack pakket nog niet toegekomen? Dan kan je hier meespelen met je abonneenummer.

Nu, aangezien het een Bondfilm betreft, moet u wel het een en ander ondernemen om de prijs in de wacht te slepen. Woensdag 24 oktober krijgt u hier twee vragen die u moet beantwoorden om kans te maken op een duoticket. De wedstrijd loopt enkel tussen 9 uur 's ochtends en 12 uur 's middags, en een uur na afsluiten krijgen de winnaars hun ticket in de mailbox. Dat is nog niet alles: om mee te kunnen spelen, moet je ook een code ingeven. Dat codewoord staat in de nieuwe KnackFocus. Hoe kan je deelnemen?Heb je een Knack Focus gekocht? Dan kan je hier meespelen met het codewoord dat op pagina 8 staat. Ben je abonnee en is jouw Knack pakket nog niet toegekomen? Dan kan je hier meespelen met je abonneenummer.