5 x blu-ray Whiplash

Hear - and see - the drummer get wicked! In Whiplash van regisseur Damien ­Chazelle volgt u van op het drumkrukje hoe een jonge slagwerker gedrild wordt door zijn mentor - goed voor drie Oscars. Wij mogen 5 blu-rays van Whiplash weggeven.

5 x blu-ray The Interview

In de stonerkomedie The Interview ­proberen Seth Rogen en James Franco de Noord-Koreaanse Opperste Leider Kim Jung-un te vermoorden, en daar kon de man in het echte leven niet mee lachen. Oordeel nu zelf of het alle gedoe waard was. Wij mogen 5 blu-rays van The Interview weggeven.

5 x blu-ray Turist

Wat zou u het eerst meegrissen wanneer een uit de kluiten gewassen lawine op u af komt? Vrouw en kinderen? Of toch maar die smartphone? Regisseurt Ruben Östlund zet de moderne man ijskoud maar grappig in zijn smetteloze hemd. Wij mogen 5 blu-rays van Turist weggeven.

5 x blu-ray WhiplashHear - and see - the drummer get wicked! In Whiplash van regisseur Damien ­Chazelle volgt u van op het drumkrukje hoe een jonge slagwerker gedrild wordt door zijn mentor - goed voor drie Oscars. Wij mogen 5 blu-rays van Whiplash weggeven.5 x blu-ray The InterviewIn de stonerkomedie The Interview ­proberen Seth Rogen en James Franco de Noord-Koreaanse Opperste Leider Kim Jung-un te vermoorden, en daar kon de man in het echte leven niet mee lachen. Oordeel nu zelf of het alle gedoe waard was. Wij mogen 5 blu-rays van The Interview weggeven.5 x blu-ray TuristWat zou u het eerst meegrissen wanneer een uit de kluiten gewassen lawine op u af komt? Vrouw en kinderen? Of toch maar die smartphone? Regisseurt Ruben Östlund zet de moderne man ijskoud maar grappig in zijn smetteloze hemd. Wij mogen 5 blu-rays van Turist weggeven.