Anderson 'regisseerde' eerder al een stop-motion beagle maar die werd in een minder goed daglicht geplaatst als schuimbekkend agressief projectiel in Fantastic Mr. Fox. Het is ergens een beetje vreemd dat Wes voor honden kiest, aangezien man's best friend er vaak slecht vanaf komt in Andersons' oeuvre. Zo werd er in The Royal Tenembaums (2001) bruusk een hond overreden. In 2012 schreef The New Yorker al een artikel met de vraag: "Does Wes Anderson hate dogs?"

Hopelijk trekken de stop-motion honden van Wes dus niet allemaal naar de eeuwige jachtvelden aan het einde van de film.

Acteur Jeff Goldblum (Jurassic Park, The Fly, Independence Day) liet al weten dat Bryan Cranston, Edward Norton, Bob Balaban en hijzelf gecast zijn als stemacteurs voor het nieuwe project, dat in tegenstelling tot het Europees geïnspireerde Grand Budapest Hotel een Japans tintje zal krijgen. (EVH)

Anderson 'regisseerde' eerder al een stop-motion beagle maar die werd in een minder goed daglicht geplaatst als schuimbekkend agressief projectiel in Fantastic Mr. Fox. Het is ergens een beetje vreemd dat Wes voor honden kiest, aangezien man's best friend er vaak slecht vanaf komt in Andersons' oeuvre. Zo werd er in The Royal Tenembaums (2001) bruusk een hond overreden. In 2012 schreef The New Yorker al een artikel met de vraag: "Does Wes Anderson hate dogs?" Hopelijk trekken de stop-motion honden van Wes dus niet allemaal naar de eeuwige jachtvelden aan het einde van de film. Acteur Jeff Goldblum (Jurassic Park, The Fly, Independence Day) liet al weten dat Bryan Cranston, Edward Norton, Bob Balaban en hijzelf gecast zijn als stemacteurs voor het nieuwe project, dat in tegenstelling tot het Europees geïnspireerde Grand Budapest Hotel een Japans tintje zal krijgen. (EVH)