De doodzieke fan uit Texas deed een oproep aan Walt Disney Studio om de film al te kunnen zien voor die in de zalen verschijnt.

Op Twitter krijgt Daniel Fleetwood ook steun van "Star Wars"-acteurs Mark Hamill (64) en John Boyega (23). "Star Wars: The Force Awakens" komt midden december in de bioscoopzalen.

De dokters gaven de kankerpatiënt in juli slechts nog twee maanden te leven, zo zei hij aan de lokale zender KPRC in de Amerikaanse staat Texas. Met de hulp van vrienden en zijn vrouw deed hij nu een oproep aan de filmstudio, om de nieuwste telg in de scifi-reeks tijdens een speciale voorstelling te kunnen zien.

Onder de slogan ForceForDaniel krijgt de 32-jarige steun uit de hele wereld. De afgelopen maanden is zijn ziekte zo gevorderd dat hij vreest de première niet meer mee te maken. Hij wordt nu thuis verzorgd door zijn vrouw. (Belga/DB)

De doodzieke fan uit Texas deed een oproep aan Walt Disney Studio om de film al te kunnen zien voor die in de zalen verschijnt. Op Twitter krijgt Daniel Fleetwood ook steun van "Star Wars"-acteurs Mark Hamill (64) en John Boyega (23). "Star Wars: The Force Awakens" komt midden december in de bioscoopzalen. De dokters gaven de kankerpatiënt in juli slechts nog twee maanden te leven, zo zei hij aan de lokale zender KPRC in de Amerikaanse staat Texas. Met de hulp van vrienden en zijn vrouw deed hij nu een oproep aan de filmstudio, om de nieuwste telg in de scifi-reeks tijdens een speciale voorstelling te kunnen zien. Onder de slogan ForceForDaniel krijgt de 32-jarige steun uit de hele wereld. De afgelopen maanden is zijn ziekte zo gevorderd dat hij vreest de première niet meer mee te maken. Hij wordt nu thuis verzorgd door zijn vrouw. (Belga/DB)