Visser heeft op Instagram een slideshow gepost waarin ze David Ayer, regisseur van Suicide Squad, beschuldigt de look van Die Antwoord te hebben nagebootst.

Op de slideshow zien we foto's van Margot Robbie, als Harley Quinn, langs die van Visser. Verder laat ze ook foto's zien die gelijkenissen vertonen tussen Jared Leto als The Joker en Vissers rappartner Watkin Tudor Jones.

De slideshow zou dus moeten aantonen dat David Ayer en de zijnen voor de look van hun schurkenensemble de mosterd bij de Zuid-Afrikaanse rappers hebben gehaald.

Waar de inspiratie voor deSuicide Squad-looks vandaan komen, is al langer een discussiepunt onder fans. Zo lijkt Jared Leto's Joker ook opvallend hard op het design van Greg Capullo voor de comic Batman: Endgame.

Margot Robbie heeft alleszins wel al aangegeven dat ze de inspiratie voor haar Harley Quinn-outfit bij Debbie Harry heeft gevonden.

Traditioneel draagt Harley een rood-zwart narrenkostuum, haar naam is ook een woordspeling op Harlequin, Engels voor Arlecchino, een personage uit de Italiaanse Commedia dell'arte.

Maar die klederdracht lieten de makers deze keer links liggen voor een 'modernere' look. Die vonden ze dus kennelijk bij een foto van Blondie-zangeres Debbie Harry.

gf
© gf

(JVDV)

Visser heeft op Instagram een slideshow gepost waarin ze David Ayer, regisseur van Suicide Squad, beschuldigt de look van Die Antwoord te hebben nagebootst. Op de slideshow zien we foto's van Margot Robbie, als Harley Quinn, langs die van Visser. Verder laat ze ook foto's zien die gelijkenissen vertonen tussen Jared Leto als The Joker en Vissers rappartner Watkin Tudor Jones. De slideshow zou dus moeten aantonen dat David Ayer en de zijnen voor de look van hun schurkenensemble de mosterd bij de Zuid-Afrikaanse rappers hebben gehaald.Waar de inspiratie voor deSuicide Squad-looks vandaan komen, is al langer een discussiepunt onder fans. Zo lijkt Jared Leto's Joker ook opvallend hard op het design van Greg Capullo voor de comic Batman: Endgame.Margot Robbie heeft alleszins wel al aangegeven dat ze de inspiratie voor haar Harley Quinn-outfit bij Debbie Harry heeft gevonden. Traditioneel draagt Harley een rood-zwart narrenkostuum, haar naam is ook een woordspeling op Harlequin, Engels voor Arlecchino, een personage uit de Italiaanse Commedia dell'arte. Maar die klederdracht lieten de makers deze keer links liggen voor een 'modernere' look. Die vonden ze dus kennelijk bij een foto van Blondie-zangeres Debbie Harry.(JVDV)