Crazy, Stupid, Love Een huisvader (Steve Carell) ziet zijn huwelijk stranden, maar tracht met de hulp van een jonge player (Ryan Gosling) zijn overspelige eega (Julianne Moore) opnieuw voor zich te winnen. Een echtscheidingskomedie van Glenn Ficara en John Requa (I Love you Philip Morris) met als motto: scheiden doet lijden, én swingen.

Howl James Franco kruipt in de huid van Allen Ginsberg, de homoseksuele beatdichter die in 1957 een proces wegens obsceniteit aangemeerd kreeg na de publicatie van zijn baanbrekende debuut Howl. Een veelgelaagde biopic door Rob Epstein en Jeffrey Friedman, makers van de documentaire over homoseksueel Hollywood The Celluloid Closet.

Omar m'a tuer Een Marokkaanse tuinman wordt veroordeeld voor de moord op zijn Franse werkgeefster, maar wordt na zeven jaar opnieuw vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Een op feiten gebaseerd proceduredrama waarin regisseur Roschdy Zem uithaalt naar racistisch Frankrijk.

The Trip Twee Britse komieken - Steve Coogan en Rob Brydon - spelen zichzelf in deze roadmovie die langs de toeristische en culinaire hotspots van dear old Blighty passeert. Humor, melancholie en haute cuisine worden u geserveerd door genrekameleon Michael Winterbottom.

The Conversation In de Master Selection - tien persoonlijke favorieten van festivalpeter Van den Begin - vind je onder meer deze sublieme samenzweringsthriller uit 1974 van Francis Ford Coppola. Zie, hoor en huiver als bewakingsagent Gene Hackman in een zelf gesponnen web van intriges sukkelt.

In Knack Focus nr. 35 leest u een interview met Peter Van den Begin, de Master van het festival. Het Filmfestival Oostende vindt plaats van 2 tot en met 10 september.

Crazy, Stupid, Love Een huisvader (Steve Carell) ziet zijn huwelijk stranden, maar tracht met de hulp van een jonge player (Ryan Gosling) zijn overspelige eega (Julianne Moore) opnieuw voor zich te winnen. Een echtscheidingskomedie van Glenn Ficara en John Requa (I Love you Philip Morris) met als motto: scheiden doet lijden, én swingen. Howl James Franco kruipt in de huid van Allen Ginsberg, de homoseksuele beatdichter die in 1957 een proces wegens obsceniteit aangemeerd kreeg na de publicatie van zijn baanbrekende debuut Howl. Een veelgelaagde biopic door Rob Epstein en Jeffrey Friedman, makers van de documentaire over homoseksueel Hollywood The Celluloid Closet. Omar m'a tuer Een Marokkaanse tuinman wordt veroordeeld voor de moord op zijn Franse werkgeefster, maar wordt na zeven jaar opnieuw vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Een op feiten gebaseerd proceduredrama waarin regisseur Roschdy Zem uithaalt naar racistisch Frankrijk. The Trip Twee Britse komieken - Steve Coogan en Rob Brydon - spelen zichzelf in deze roadmovie die langs de toeristische en culinaire hotspots van dear old Blighty passeert. Humor, melancholie en haute cuisine worden u geserveerd door genrekameleon Michael Winterbottom. The Conversation In de Master Selection - tien persoonlijke favorieten van festivalpeter Van den Begin - vind je onder meer deze sublieme samenzweringsthriller uit 1974 van Francis Ford Coppola. Zie, hoor en huiver als bewakingsagent Gene Hackman in een zelf gesponnen web van intriges sukkelt. In Knack Focus nr. 35 leest u een interview met Peter Van den Begin, de Master van het festival. Het Filmfestival Oostende vindt plaats van 2 tot en met 10 september.