In de eerste trailer van Star Wars: The Force Awakens verscheen BB-8 voor het eerst: een ronde droid die een speelse variant lijkt van de bekende R2-D2. We moeten nog even wachten voor we BB-8 op het grote scherm te zien krijgen, maar ondertussen kan je hem wel al tot leven wekken voor je Halloweenversiering.

In een video van Disney kan je namelijk nauwgezet volgen hoe je uit de pompoenen een eigen BB-8 kan maken. Veel materiaal heb je niet nodig: een grote en een kleine pompoen, instrumenten om de pompoenen uit te hollen, verf en penselen, enkele grote en kleine ronde objecten, tape, glittersteentjes, een markeerstift en een zilveren pen. Meer info vind je op de webpagina van Disney Family. (AW)

In de eerste trailer van Star Wars: The Force Awakens verscheen BB-8 voor het eerst: een ronde droid die een speelse variant lijkt van de bekende R2-D2. We moeten nog even wachten voor we BB-8 op het grote scherm te zien krijgen, maar ondertussen kan je hem wel al tot leven wekken voor je Halloweenversiering.In een video van Disney kan je namelijk nauwgezet volgen hoe je uit de pompoenen een eigen BB-8 kan maken. Veel materiaal heb je niet nodig: een grote en een kleine pompoen, instrumenten om de pompoenen uit te hollen, verf en penselen, enkele grote en kleine ronde objecten, tape, glittersteentjes, een markeerstift en een zilveren pen. Meer info vind je op de webpagina van Disney Family. (AW)