Universal Pictures heeft via het YouTube-kanaal van Fast & Furious hulde gebracht aan de overleden Hollywood-acteur Paul Walker. De video bundelt scènes uit de franchise waarin Walker de rol van agent Brian O'Conner vertolkte. 'The most important thing in life will always be the people in this room,' zegt Vin Diesel in een van de fragmenten.

De productie van de zevende Fast & Furious-film, die volop bezig was en waarin Walker opnieuw meespeelde, ligt intussen helemaal stil. Universal Pictures haalt er voorlopig de stekker uit.

Walker en zijn bestuurder overleden afgelopen zaterdag nadat zijn Porsche in Los Angeles tegen een verkeersbord botste.

Universal Pictures heeft via het YouTube-kanaal van Fast & Furious hulde gebracht aan de overleden Hollywood-acteur Paul Walker. De video bundelt scènes uit de franchise waarin Walker de rol van agent Brian O'Conner vertolkte. 'The most important thing in life will always be the people in this room,' zegt Vin Diesel in een van de fragmenten.De productie van de zevende Fast & Furious-film, die volop bezig was en waarin Walker opnieuw meespeelde, ligt intussen helemaal stil. Universal Pictures haalt er voorlopig de stekker uit. Walker en zijn bestuurder overleden afgelopen zaterdag nadat zijn Porsche in Los Angeles tegen een verkeersbord botste.