Jason Reitman wordt getipt als een van de mogelijke winnaars van de Oscars in de categorie 'beste regisseur'. De film die een overwinning mogelijk zou kunnen maken is 'Labor Day', een drama met Kate Winslet en Josh Brolin in de hoofdrollen.

Reitman werd al vier keer genomineerd voor een Oscar, maar greep steeds naast het gouden beeldje. Dit keer gooit de regisseur het over een andere boeg met zijn nieuwste prent 'Labor Day'. Geen komedie à la 'Juno' of 'Thank You For Smoking' deze keer, maar wel een drama over een depressieve vrouw die verliefd wordt op een weggelopen bajesklant. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Henry, de zoon van de vrouw in kwestie. Ook de in categorieën 'beste film' en 'beste vrouwelijke actrice' valt er misschien wel goud te rapen met dit gevoelige verhaal over twee zonderlingen die liefde vinden bij elkaar.

Zal dit nieuwe recept Reitman eindelijk een Oscar opleveren? Bekijk hieronder de twee trailers die onlangs werden vrijgegeven en waag een gokje. (LP)

Jason Reitman wordt getipt als een van de mogelijke winnaars van de Oscars in de categorie 'beste regisseur'. De film die een overwinning mogelijk zou kunnen maken is 'Labor Day', een drama met Kate Winslet en Josh Brolin in de hoofdrollen. Reitman werd al vier keer genomineerd voor een Oscar, maar greep steeds naast het gouden beeldje. Dit keer gooit de regisseur het over een andere boeg met zijn nieuwste prent 'Labor Day'. Geen komedie à la 'Juno' of 'Thank You For Smoking' deze keer, maar wel een drama over een depressieve vrouw die verliefd wordt op een weggelopen bajesklant. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Henry, de zoon van de vrouw in kwestie. Ook de in categorieën 'beste film' en 'beste vrouwelijke actrice' valt er misschien wel goud te rapen met dit gevoelige verhaal over twee zonderlingen die liefde vinden bij elkaar. Zal dit nieuwe recept Reitman eindelijk een Oscar opleveren? Bekijk hieronder de twee trailers die onlangs werden vrijgegeven en waag een gokje. (LP)