Dat de Amerikaanse regisseur Woody Allen van vuile praat houdt, is geen geheim. Ook zijn films zijn doorspekt met zinspelingen op het botvieren van vleselijke lusten.

De YouTubers van Official Comedy hebben een supercut-compilatie gemaakt van keren dat er een variatie van 'make love' in de films van Woody Allen wordt uitgesproken. Van 'What's New Pussycat' (1965) tot 'To Rome With Love' (2012): in alle films van de 77-jarige regisseur wordt er om de haverklap gedacht aan het bedrijven van de liefde. (LP)

Dat de Amerikaanse regisseur Woody Allen van vuile praat houdt, is geen geheim. Ook zijn films zijn doorspekt met zinspelingen op het botvieren van vleselijke lusten. De YouTubers van Official Comedy hebben een supercut-compilatie gemaakt van keren dat er een variatie van 'make love' in de films van Woody Allen wordt uitgesproken. Van 'What's New Pussycat' (1965) tot 'To Rome With Love' (2012): in alle films van de 77-jarige regisseur wordt er om de haverklap gedacht aan het bedrijven van de liefde. (LP)