Als het aan A24, de Amerikaanse filmdistributeur van 'Spring Breakers', ligt dan gaat James Franco naar de Oscars. En dan liefst om er de award voor 'Beste Bijrol' in ontvangst te nemen. Met het zogenaamde For Your Consideration-filmpje waarmee de studio campagne voert wil het Franco's rol in de film van Harmony Korine onder de aandacht houden. Daarin vertolkt hij in Hawaiihemd de grimmige drugdealer Alien die vier jonge dames onder zijn vleugels neemt na hun hedonische fuiftrip. 'Consider this sh*t', klinkt het in de campagne.

Volgende week worden de genomineerden voor de Screen Actors Guild en de Golden Globes (belangrijke waardemeters voor de Oscars) bekendgemaakt. Benieuwd of de naam van de posterboy zal vallen. What do you think? Bekijk het filmpje. (DB)

Als het aan A24, de Amerikaanse filmdistributeur van 'Spring Breakers', ligt dan gaat James Franco naar de Oscars. En dan liefst om er de award voor 'Beste Bijrol' in ontvangst te nemen. Met het zogenaamde For Your Consideration-filmpje waarmee de studio campagne voert wil het Franco's rol in de film van Harmony Korine onder de aandacht houden. Daarin vertolkt hij in Hawaiihemd de grimmige drugdealer Alien die vier jonge dames onder zijn vleugels neemt na hun hedonische fuiftrip. 'Consider this sh*t', klinkt het in de campagne. Volgende week worden de genomineerden voor de Screen Actors Guild en de Golden Globes (belangrijke waardemeters voor de Oscars) bekendgemaakt. Benieuwd of de naam van de posterboy zal vallen. What do you think? Bekijk het filmpje. (DB)