'The Grand Budapest Hotel', de geraffineerde retrokomedie van meester-stilist Wes Anderson, was met vier Oscarbeeldjes een van de hoofdrolspelers tijdens de 87e Academy Awards. De onderscheidingen werden hoofdzakelijk geraapt in de 'vormelijke' categorieën, zoals Beste Kostuums, Beste Aankleding, Beste Haardracht Make-Up en Haardracht.

Een typische Anderson-touch in de producties is het warme, gesatureerde kleurenpalet dat iets wegheeft van een fantasiewereld of tekeningen uit een kinderboek. Daarin krijgen de herfstkleuren geel en rood veelal een hoofdrol. Het bewijs in deze video.

'The Grand Budapest Hotel', de geraffineerde retrokomedie van meester-stilist Wes Anderson, was met vier Oscarbeeldjes een van de hoofdrolspelers tijdens de 87e Academy Awards. De onderscheidingen werden hoofdzakelijk geraapt in de 'vormelijke' categorieën, zoals Beste Kostuums, Beste Aankleding, Beste Haardracht Make-Up en Haardracht. Een typische Anderson-touch in de producties is het warme, gesatureerde kleurenpalet dat iets wegheeft van een fantasiewereld of tekeningen uit een kinderboek. Daarin krijgen de herfstkleuren geel en rood veelal een hoofdrol. Het bewijs in deze video.