De verfilming van Fifty Shades of Grey is voor veel meer goed dan de portefeuille van E.L. James. Dakota Johnson zal voor altijd bekend staan als "die ene van...", huisvrouwen komen al giechelend aan hun trekken en de cava-industrie maakt haar volledige boekjaar goed met de verschillende avant premières en ladies nights die in het verschiet liggen.

Ook creatievelingen halen hun hartje op, want waar de woorden Fifty en Shades gegarandeerd voor trafiek zorgen bulkt het internet van parodieën en analyses. De beste (naar onze bescheiden mening) is toch wel de LEGO-versie van de hitsige trailer, waarin Anastacia en Christian afgebeeld worden als legopopjes, compleet met zweepjes, getormenteerde gezichtsuitdrukkingen en een truttige sweater om de schouders.

Legoventjes met sixpacks en cheekbones? Noteer: DIT is het soort setje dat wij voor Valentijn onder ons hoofdkussen willen vinden. (KS)

De verfilming van Fifty Shades of Grey is voor veel meer goed dan de portefeuille van E.L. James. Dakota Johnson zal voor altijd bekend staan als "die ene van...", huisvrouwen komen al giechelend aan hun trekken en de cava-industrie maakt haar volledige boekjaar goed met de verschillende avant premières en ladies nights die in het verschiet liggen.Ook creatievelingen halen hun hartje op, want waar de woorden Fifty en Shades gegarandeerd voor trafiek zorgen bulkt het internet van parodieën en analyses. De beste (naar onze bescheiden mening) is toch wel de LEGO-versie van de hitsige trailer, waarin Anastacia en Christian afgebeeld worden als legopopjes, compleet met zweepjes, getormenteerde gezichtsuitdrukkingen en een truttige sweater om de schouders. Legoventjes met sixpacks en cheekbones? Noteer: DIT is het soort setje dat wij voor Valentijn onder ons hoofdkussen willen vinden. (KS)