Naar aanleiding van de rerelease van Federico Fellini's meesterwerk Otto e mezzo, ofwel '8 1/2', op 1 mei in de Britse zalen, werd de trailer helemaal digitaal opgekuist.

Otto e mezzo, waarin de Italiaanse grootmeester zijn artistieke midlifecrisis omzet in een pure cinematografische fantasie, is een sublieme felliniaanse beeldenstorm - met latin lover Marcello Mastroianni als alter ego van de dolgedraaide regisseur - won in 1963 de Oscar voor beste buitenlandse film.

Guido Anselmi (Mastroianni, alias Federico) is een succesvolle regisseur die met zijn minnares en belaagd door een bende producers, agents en executives in een kuuroord gaat herbronnen. In plaats van een geestelijke verrijking komt hij in een stroom van twijfel terecht en moet hij vaststellen dat het midden onvindbaar is.

De nieuwe, stijlvolle trailer ziet er zijig en dromerig uit. Bellissimo!

Naar aanleiding van de rerelease van Federico Fellini's meesterwerk Otto e mezzo, ofwel '8 1/2', op 1 mei in de Britse zalen, werd de trailer helemaal digitaal opgekuist. Otto e mezzo, waarin de Italiaanse grootmeester zijn artistieke midlifecrisis omzet in een pure cinematografische fantasie, is een sublieme felliniaanse beeldenstorm - met latin lover Marcello Mastroianni als alter ego van de dolgedraaide regisseur - won in 1963 de Oscar voor beste buitenlandse film. Guido Anselmi (Mastroianni, alias Federico) is een succesvolle regisseur die met zijn minnares en belaagd door een bende producers, agents en executives in een kuuroord gaat herbronnen. In plaats van een geestelijke verrijking komt hij in een stroom van twijfel terecht en moet hij vaststellen dat het midden onvindbaar is.De nieuwe, stijlvolle trailer ziet er zijig en dromerig uit. Bellissimo!