'Man of Tai Chi' speelt zich af in Beijing, waar een jonge beoefenaar van martial arts deuren ziet opengaan door zijn talent, maar daardoor ook op de nodige problemen stuit. De trailer bulkt alvast van de gevechts- en actiescènes: geweren, vlammen, kung fu, ... à volonté.

Keanu Reeves, die de prent regisseerde, speelt de bad guy, en wordt daarnaast ook omringd door acteurs als Tiger Hu Chen -die trouwens een belangrijke spil was bij het regisseren van de gevechtscènes in The Matrix- en Karen Mok. Het script werd geschreven door Michael Cooney.

'Man of Tai Chi' is nog voorzien voor 2013, ten laatste begin 2014. (JD)

Bekijk de trailer hier:

'Man of Tai Chi' speelt zich af in Beijing, waar een jonge beoefenaar van martial arts deuren ziet opengaan door zijn talent, maar daardoor ook op de nodige problemen stuit. De trailer bulkt alvast van de gevechts- en actiescènes: geweren, vlammen, kung fu, ... à volonté. Keanu Reeves, die de prent regisseerde, speelt de bad guy, en wordt daarnaast ook omringd door acteurs als Tiger Hu Chen -die trouwens een belangrijke spil was bij het regisseren van de gevechtscènes in The Matrix- en Karen Mok. Het script werd geschreven door Michael Cooney. 'Man of Tai Chi' is nog voorzien voor 2013, ten laatste begin 2014. (JD) Bekijk de trailer hier: