Zojuist is zijn nieuwste film 'Sully' uitgebracht. Deze door Clint Eastwoord geregisseerde film vertelt het waargebeurde verhaal van piloot Chesley 'Sully' Sullenberger die in 2009 een noodlanding met een vliegtuig moest maken in de Hudson River in New York. Alle 155 passagiers overleefden de duik in de rivier.

De carrière van Tom Hanks bestrijkt ondertussen zo'n veertig jaar. In die jaren speelde hij in talloze films, toneelstukken, televisieprogramma's en videoclips. Ook regisseerde hij verschillende prenten waaronder de televisieserie Band of Brothers en de film Larry Crowne.

Van He Knows You're Alone uit 1980 tot Maya & Marty en Sully uit 2016 en zijn vele rollen in de jaren daartussen: in deze compilatie gemaakt door Burger Fiction zie je een mooi overzicht van de veelzijdige carrière van Tom Hanks.

Zojuist is zijn nieuwste film 'Sully' uitgebracht. Deze door Clint Eastwoord geregisseerde film vertelt het waargebeurde verhaal van piloot Chesley 'Sully' Sullenberger die in 2009 een noodlanding met een vliegtuig moest maken in de Hudson River in New York. Alle 155 passagiers overleefden de duik in de rivier.De carrière van Tom Hanks bestrijkt ondertussen zo'n veertig jaar. In die jaren speelde hij in talloze films, toneelstukken, televisieprogramma's en videoclips. Ook regisseerde hij verschillende prenten waaronder de televisieserie Band of Brothers en de film Larry Crowne.Van He Knows You're Alone uit 1980 tot Maya & Marty en Sully uit 2016 en zijn vele rollen in de jaren daartussen: in deze compilatie gemaakt door Burger Fiction zie je een mooi overzicht van de veelzijdige carrière van Tom Hanks.