Een fan van het werk van Paul Thomas Anderson nam de close-ups in zijn films onder de loep en bracht ze onder in drie categorieën naargelang de emoties van de personages (Amazed, Happy en Sad). Het resultaat is wrang: de personages van Anderson zijn hopeloos eenzaam en geïsoleerd (zelfs als ze omringd worden door familie of vrienden) en laten zich volledig overweldigen door hevige emoties, getuige de tranen van Julianne Moore in 'Magnolia' en Daniel Day-Lewis in 'There Will Be Blood'.

In een andere montage werden de wide shots uit de films van PTA gebundeld. De supercut laat ons opnieuw de eenzaamheid van zijn gekwelde personages voelen.

Inherent Vice, de nieuwste film van PT Anderson, loopt vanaf 4 maart in onze filmzalen. Daarin do(o)lt hij met de paranoïde spoken van de hippiegeneratie. (CB/DB)

Een fan van het werk van Paul Thomas Anderson nam de close-ups in zijn films onder de loep en bracht ze onder in drie categorieën naargelang de emoties van de personages (Amazed, Happy en Sad). Het resultaat is wrang: de personages van Anderson zijn hopeloos eenzaam en geïsoleerd (zelfs als ze omringd worden door familie of vrienden) en laten zich volledig overweldigen door hevige emoties, getuige de tranen van Julianne Moore in 'Magnolia' en Daniel Day-Lewis in 'There Will Be Blood'.In een andere montage werden de wide shots uit de films van PTA gebundeld. De supercut laat ons opnieuw de eenzaamheid van zijn gekwelde personages voelen. Inherent Vice, de nieuwste film van PT Anderson, loopt vanaf 4 maart in onze filmzalen. Daarin do(o)lt hij met de paranoïde spoken van de hippiegeneratie. (CB/DB)