De film plaatst zich in de filmmarkt als een donkere versie van The Wolf of Wall Street. Ondanks het zware thema, werd de prent toch opgevat als komedie. Over de cast vol topacteurs zei regisseur Adam McKay het volgende: 'Er is een verschil tussen acteurs die zichzelf tot de A-list rekenen en acteurs die effectief gevestigde waarden zijn.'

Gevestigde waarden krijgen bij McKay blijkbaar een kleurspoeling of pruik aangemeten. Om wat minder herkenbaar te zijn?

The Big Short, gebaseerd op een non-fictie boek met dezelfde naam, komt eind dit jaar in de Amerikaanse zalen. De Belgische première is nog niet bekend. (LP)

De film plaatst zich in de filmmarkt als een donkere versie van The Wolf of Wall Street. Ondanks het zware thema, werd de prent toch opgevat als komedie. Over de cast vol topacteurs zei regisseur Adam McKay het volgende: 'Er is een verschil tussen acteurs die zichzelf tot de A-list rekenen en acteurs die effectief gevestigde waarden zijn.' Gevestigde waarden krijgen bij McKay blijkbaar een kleurspoeling of pruik aangemeten. Om wat minder herkenbaar te zijn? The Big Short, gebaseerd op een non-fictie boek met dezelfde naam, komt eind dit jaar in de Amerikaanse zalen. De Belgische première is nog niet bekend. (LP)