Warner Home Entertainment heeft naar aanleiding van The Dark Knight-trilogie die uitkomt in een speciale Blu-ray-editie, de originele auditie van Christian Bale vrijgegeven. De acteur werd in de fameuze vleermuizencape van Val Kilmer uit Batman Forever gedropt en vóór de camera gehaald voor de eerste shots en stemoefeningen. In de scène zien we ook de destijds relatief onbekende Amy Adams (Man Of Steel). De auditietape zit bij de extra's in 'the Ultimate Edition' van de trilogie. Een collector's item voor de fans.

Christian Bale, die jarenlang de rol van Batman speelde, Is Bats intussen moe gespeeld. De volgende superheldenfilm, gepland in de zomer van 2015, doet het met Oscar-winnaar Ben Affleck in het zwarte pak. Of hij ook aan zulke testen werd onderworpen? De kans is (heel) klein. (DB)

Warner Home Entertainment heeft naar aanleiding van The Dark Knight-trilogie die uitkomt in een speciale Blu-ray-editie, de originele auditie van Christian Bale vrijgegeven. De acteur werd in de fameuze vleermuizencape van Val Kilmer uit Batman Forever gedropt en vóór de camera gehaald voor de eerste shots en stemoefeningen. In de scène zien we ook de destijds relatief onbekende Amy Adams (Man Of Steel). De auditietape zit bij de extra's in 'the Ultimate Edition' van de trilogie. Een collector's item voor de fans. Christian Bale, die jarenlang de rol van Batman speelde, Is Bats intussen moe gespeeld. De volgende superheldenfilm, gepland in de zomer van 2015, doet het met Oscar-winnaar Ben Affleck in het zwarte pak. Of hij ook aan zulke testen werd onderworpen? De kans is (heel) klein. (DB)