De film Absolutely Fabulous is gebaseerd op de televisieshow die van 1992 tot 2005 op de BBC liep. In de film komen PR-verantwoordelijke Edina Monsoon (Jennifer Saunders) en magazineredactrice Patsy Stone (Joanna Lumley) in een mediastorm terecht na een incident met Kate Moss op een mode-event. De twee worden daarna achtervolgd door paparazzi en vluchten naar de Franse Rivièra om zich te verbergen en te ontsnappen aan het schandaal.

De bekende gezichten uit de reeks zullen ook de te zien zijn in de film. Daarnaast zijn gastrollen weggelegd voor onder andere Cara Delevingne, Kim Kardashian, Kate Moss en Rebel Wilson.

Absolutely Fabulous komt op 1 juli uit in Groot-Brittannië. Een Belgische releasedatum is nog niet bekend.

(EL)

De film Absolutely Fabulous is gebaseerd op de televisieshow die van 1992 tot 2005 op de BBC liep. In de film komen PR-verantwoordelijke Edina Monsoon (Jennifer Saunders) en magazineredactrice Patsy Stone (Joanna Lumley) in een mediastorm terecht na een incident met Kate Moss op een mode-event. De twee worden daarna achtervolgd door paparazzi en vluchten naar de Franse Rivièra om zich te verbergen en te ontsnappen aan het schandaal.De bekende gezichten uit de reeks zullen ook de te zien zijn in de film. Daarnaast zijn gastrollen weggelegd voor onder andere Cara Delevingne, Kim Kardashian, Kate Moss en Rebel Wilson.Absolutely Fabulous komt op 1 juli uit in Groot-Brittannië. Een Belgische releasedatum is nog niet bekend.(EL)