Volgens de vakbladen Variety en Hollywood Reporter zouden de hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard opnieuw van de partij zijn. Ook Steven Spielberg blijft als producer aan boord. Het scenario zal worden geschreven door Colin Trevorrow, die ook de eerste film voor zijn rekening nam.

Wie de film zal regisseren is nog niet beslist. Ook over de titel is nog geen duidelijkheid. Jurassic World werd in juni uitgebracht en bracht al meer dan 1,52 miljard dollar in het laatje. Het is daarmee één van de grootste kassuccessen ooit, na Avatar en Titanic.

Volgens de vakbladen Variety en Hollywood Reporter zouden de hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard opnieuw van de partij zijn. Ook Steven Spielberg blijft als producer aan boord. Het scenario zal worden geschreven door Colin Trevorrow, die ook de eerste film voor zijn rekening nam. Wie de film zal regisseren is nog niet beslist. Ook over de titel is nog geen duidelijkheid. Jurassic World werd in juni uitgebracht en bracht al meer dan 1,52 miljard dollar in het laatje. Het is daarmee één van de grootste kassuccessen ooit, na Avatar en Titanic.