Eerder produceerde Medavoy onder andere 'Zodiac', 'Shutter Island' en 'Black Swan'. Mike Medavoy, die zelf 10 jaar in Chili verbleef, hoopt een getrouwe maar vooral inspirerende versie van het verhaal af te leveren.

Het script wordt geschreven door José Rivera, die in 2005 een oscarnominatie ontving voor zijn screenplay voor 'Motorcycle Diaries'. Hij schreef ook het script voor de verfilming van Jack Kerouacs 'On the Road', met onder andere Kirsten Dunst, Viggo Mortensen en Kristen Stewart.

Terzelfdertijd werkt Pulitzerwinnaar Héctor Tobar aan het officiële boek met nooit eerder gepubliceerde fragmenten uit het dagboek van een mijnwerker.

(DDG)

Eerder produceerde Medavoy onder andere 'Zodiac', 'Shutter Island' en 'Black Swan'. Mike Medavoy, die zelf 10 jaar in Chili verbleef, hoopt een getrouwe maar vooral inspirerende versie van het verhaal af te leveren. Het script wordt geschreven door José Rivera, die in 2005 een oscarnominatie ontving voor zijn screenplay voor 'Motorcycle Diaries'. Hij schreef ook het script voor de verfilming van Jack Kerouacs 'On the Road', met onder andere Kirsten Dunst, Viggo Mortensen en Kristen Stewart. Terzelfdertijd werkt Pulitzerwinnaar Héctor Tobar aan het officiële boek met nooit eerder gepubliceerde fragmenten uit het dagboek van een mijnwerker. (DDG)