Vorig jaar kwamen de originele bioscoopversies van de films al uit op Blu-ray, en nu verschijnen dus ook de uitgebreide versies in een indrukwekkende 15-disc collectie. De hele verzameling is vanaf 28 juni te verkrijgen.

Elke film staat op twee Blu-ray discs om de hoogst mogelijk beeldkwaliteit te garanderen. In totaal zullen fans meer dan 26 uur bonusmateriaal voorgeschoteld krijgen. Van alle extra's is een zeldzame documentaire achter de schermen misschien wel het hoogtepunt. Regisseur Costa Botes mocht toekijken bij het maken van de films, wat een eerlijk beeld oplevert van hoe het er achter de schermen uitzag.

De 'Lord of the Rings'-trilogie is één van de meest succesvolle filmseries aller tijden. In totaal werden de films voor 30 Oscars genomineerd, waarbij een recordaantal van 17 nominaties werd verzilverd.

Vorig jaar kwamen de originele bioscoopversies van de films al uit op Blu-ray, en nu verschijnen dus ook de uitgebreide versies in een indrukwekkende 15-disc collectie. De hele verzameling is vanaf 28 juni te verkrijgen. Elke film staat op twee Blu-ray discs om de hoogst mogelijk beeldkwaliteit te garanderen. In totaal zullen fans meer dan 26 uur bonusmateriaal voorgeschoteld krijgen. Van alle extra's is een zeldzame documentaire achter de schermen misschien wel het hoogtepunt. Regisseur Costa Botes mocht toekijken bij het maken van de films, wat een eerlijk beeld oplevert van hoe het er achter de schermen uitzag. De 'Lord of the Rings'-trilogie is één van de meest succesvolle filmseries aller tijden. In totaal werden de films voor 30 Oscars genomineerd, waarbij een recordaantal van 17 nominaties werd verzilverd.