De makers en acteurs van de laatste Twilightfilm hebben met elf nominaties de meeste nominaties in de wacht gesleept voor de Razzies. De Razzies bekronen de slechtste films van het afgelopen jaar. Hoeveel Razzies Twilight echt in de wacht sleept, wordt bekend op 23 februari in Hollywood, een dag voor de Oscaruitreiking.

Hoofdrolspelers Kristen Stewart en Robert Pattinson, maar ook regisseur Bill Condon maken kans op een weinig begeerde Razzie. 'That's My Boy', een komedie van Adam Sandler, is 8 keer genomineerd, en "Battleship", een sciencefictionfilm die losjes gebaseerd is op het gezelschapsspel zeeslag, is goed voor 7 nominaties. Ook Nicolas Cage, Eddie Murphy, Katherine Heigl en Barbara Streisand maken kans op een Razzie.

De Razzies, of voluit Golden Raspberry Awards, werden in 1980 voor het eerst uitgereikt door de publicist John Wilson, als tegenhanger van de prestigieuze Oscars. (Belga/DB)

De makers en acteurs van de laatste Twilightfilm hebben met elf nominaties de meeste nominaties in de wacht gesleept voor de Razzies. De Razzies bekronen de slechtste films van het afgelopen jaar. Hoeveel Razzies Twilight echt in de wacht sleept, wordt bekend op 23 februari in Hollywood, een dag voor de Oscaruitreiking. Hoofdrolspelers Kristen Stewart en Robert Pattinson, maar ook regisseur Bill Condon maken kans op een weinig begeerde Razzie. 'That's My Boy', een komedie van Adam Sandler, is 8 keer genomineerd, en "Battleship", een sciencefictionfilm die losjes gebaseerd is op het gezelschapsspel zeeslag, is goed voor 7 nominaties. Ook Nicolas Cage, Eddie Murphy, Katherine Heigl en Barbara Streisand maken kans op een Razzie. De Razzies, of voluit Golden Raspberry Awards, werden in 1980 voor het eerst uitgereikt door de publicist John Wilson, als tegenhanger van de prestigieuze Oscars. (Belga/DB)