Er wordt al een tijdje over gespeculeerd, maar nu pas lijkt het officieel: er komt een nieuwe 'Evil Dead' in de vorm van een remake. Bruce Campbell, protagonist Ash uit de drie vorige films tweette het volgende:

@TheMike31 Believe in the remake, dawg! The project is real. In the works. Cool as hell. Scary as hell.

'The Evil Dead' is een "horrorfilm" uit 1981 met opzettelijk potsierlijke gore. De sequels 'Evil Dead II' (1987), eigenlijk een pseudoremake, en 'Army of Darkness' (1992) profileerden zich al duidelijker als komedie. Campbell spreekt dan wel over een remake, het is allesbehalve duidelijke welke richting de nieuwe 'Evil Dead' zou opgaan.

Sam Raimi startte zijn carrière als cultregisseur met de Evil Dead trilogie maar brak bij het grote publiek door met de Spiderman blockbusters. Zijn recente terugkeer naar het horrorgenre met 'Drag Me to Hell' werd enigszins genegeerd. Momenteel is hij druk bezig met het filmen van 'Oz: The Great and Powerful', een soort prequel op L Frank Baums 'The Wizard of Oz'. De nieuwste Evil Dead is dus niet gepland voor de onmiddelijke toekomst.

(DDG)

*UPDATE* De film zal niét geregisseerd worden door Raimi zelf maar door Federico Alvarez, die Raimis aandacht wist te trekken met de fantastische kortfilm 'Panic Attack!'.

Compilatie met de beste momenten uit 'Army of Darkness'

Er wordt al een tijdje over gespeculeerd, maar nu pas lijkt het officieel: er komt een nieuwe 'Evil Dead' in de vorm van een remake. Bruce Campbell, protagonist Ash uit de drie vorige films tweette het volgende: @TheMike31 Believe in the remake, dawg! The project is real. In the works. Cool as hell. Scary as hell. 'The Evil Dead' is een "horrorfilm" uit 1981 met opzettelijk potsierlijke gore. De sequels 'Evil Dead II' (1987), eigenlijk een pseudoremake, en 'Army of Darkness' (1992) profileerden zich al duidelijker als komedie. Campbell spreekt dan wel over een remake, het is allesbehalve duidelijke welke richting de nieuwe 'Evil Dead' zou opgaan. Sam Raimi startte zijn carrière als cultregisseur met de Evil Dead trilogie maar brak bij het grote publiek door met de Spiderman blockbusters. Zijn recente terugkeer naar het horrorgenre met 'Drag Me to Hell' werd enigszins genegeerd. Momenteel is hij druk bezig met het filmen van 'Oz: The Great and Powerful', een soort prequel op L Frank Baums 'The Wizard of Oz'. De nieuwste Evil Dead is dus niet gepland voor de onmiddelijke toekomst. (DDG) *UPDATE* De film zal niét geregisseerd worden door Raimi zelf maar door Federico Alvarez, die Raimis aandacht wist te trekken met de fantastische kortfilm 'Panic Attack!'. Compilatie met de beste momenten uit 'Army of Darkness'