Bill Condon, regisseur van Chicago (2002) en Dreamgirls (2006), zal zowel deel 1 als deel 2 van Breaking Dawn voor zijn rekening nemen. De schrijfster van de boeken, Stephenie Meyer, werkt mee aan het script van beide films.

In het eerste deel van Breaking Dawn trouwt Bella met haar vampier Edward. Ze vertrekken net als iedereen op huwelijksreis en beleven er de huwelijksnacht van hun leven. Of wordt het net haar dood? Want Bella lijkt zwanger te zijn van een half-vampier/half-mens, die haar van binnenuit oppeuzelt. Het maakt haar letterlijk kapot, maar ze blijkt niet voor rede vatbaar. Ze zal het kind op de wereld brengen, al kost het haar eigen leven.

In de tweede trailer zien we hoe Bella's zwangerschap tussen haar en Edward in komt te staan. Zijn stoppen slaan door wanneer hij beseft dat hij Bella zal verliezen. Bella heeft enkel oog voor wat in haar buik aan het groeien is. (JH)

Hieronder de twee trailers op een rijtje.

Trailer 2

Trailer 1

Bill Condon, regisseur van Chicago (2002) en Dreamgirls (2006), zal zowel deel 1 als deel 2 van Breaking Dawn voor zijn rekening nemen. De schrijfster van de boeken, Stephenie Meyer, werkt mee aan het script van beide films. In het eerste deel van Breaking Dawn trouwt Bella met haar vampier Edward. Ze vertrekken net als iedereen op huwelijksreis en beleven er de huwelijksnacht van hun leven. Of wordt het net haar dood? Want Bella lijkt zwanger te zijn van een half-vampier/half-mens, die haar van binnenuit oppeuzelt. Het maakt haar letterlijk kapot, maar ze blijkt niet voor rede vatbaar. Ze zal het kind op de wereld brengen, al kost het haar eigen leven. In de tweede trailer zien we hoe Bella's zwangerschap tussen haar en Edward in komt te staan. Zijn stoppen slaan door wanneer hij beseft dat hij Bella zal verliezen. Bella heeft enkel oog voor wat in haar buik aan het groeien is. (JH) Hieronder de twee trailers op een rijtje. Trailer 2Trailer 1