'Rise of the Planet of the Apes' moet een genesisverhaal voorstellen. De film vertelt het verhaal van een experiment dat behoorlijk uit de hand loopt. De apen die als proefkonijn dienen, worden alsmaar intelligenter, met alle desastreuze gevolgen van dien.

James Franco, gekend van de 'Spiderman'-franchise en de film '127 Hours' leidt het experiment. Andy Serkis, a.k.a. Gollum uit 'The Lord of the Rings'-trilogie, kruipt alweer in de huid van een beest. Deze keer speelt hij Ceasar, de leider van de apen. Verder spelen Tom Felton uit de 'Harry Potter'-reeks en Brian Cox uit 'Troy' een rol in deze intussen vijfde 'Planet of the Apes'-film.

Hieronder kunt u de twee trailers nog eens bekijken.

De eerste trailer:

De tweede trailer: (JH)

'Rise of the Planet of the Apes' moet een genesisverhaal voorstellen. De film vertelt het verhaal van een experiment dat behoorlijk uit de hand loopt. De apen die als proefkonijn dienen, worden alsmaar intelligenter, met alle desastreuze gevolgen van dien. James Franco, gekend van de 'Spiderman'-franchise en de film '127 Hours' leidt het experiment. Andy Serkis, a.k.a. Gollum uit 'The Lord of the Rings'-trilogie, kruipt alweer in de huid van een beest. Deze keer speelt hij Ceasar, de leider van de apen. Verder spelen Tom Felton uit de 'Harry Potter'-reeks en Brian Cox uit 'Troy' een rol in deze intussen vijfde 'Planet of the Apes'-film. Hieronder kunt u de twee trailers nog eens bekijken. De eerste trailer:De tweede trailer: (JH)