De tweede trailer voor Knight and Day staat online. De actiekomedie met Cameron Diaz en Scientology-adept Tom Cruise werd geregisseerd door James Mangold, de man die ons ook Walk The Line en Girl, Interrupted bracht.

In Knight and Day speelt Cameron Diaz de contactarme vrouw June, die haar leven in een rotvaart ziet veranderen door een verkeerd gelopen blind date met superspion Milner (Cruise). Eenmaal door het lot samengebracht worden de twee een duo voortvluchtigen dat op een bijzonder gewelddadige wereldreis vertrekt, waar het gevaar om elke hoek loert. Aan de trailer te zien belooft Knight and Day enigszins grappig, anderzijds behoorlijk voorspelbaar te worden. Perfect dus om op een verloren donderdagavond de tijd te doden.

En nog een extraatje: de filmsite IMDBb lanceerde onlangs de eerste stills uit de film de virtuele stratosfeer in. Bekijk hier Tom Cruise en Cameron Diaz die samen op een motorfiets door de Spaanse straten racen. Een beetje ongeloofwaardig, maar toch een mooie fotocompositie daar.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

en de eerste ...

Elisah Vandaele

De tweede trailer voor Knight and Day staat online. De actiekomedie met Cameron Diaz en Scientology-adept Tom Cruise werd geregisseerd door James Mangold, de man die ons ook Walk The Line en Girl, Interrupted bracht. In Knight and Day speelt Cameron Diaz de contactarme vrouw June, die haar leven in een rotvaart ziet veranderen door een verkeerd gelopen blind date met superspion Milner (Cruise). Eenmaal door het lot samengebracht worden de twee een duo voortvluchtigen dat op een bijzonder gewelddadige wereldreis vertrekt, waar het gevaar om elke hoek loert. Aan de trailer te zien belooft Knight and Day enigszins grappig, anderzijds behoorlijk voorspelbaar te worden. Perfect dus om op een verloren donderdagavond de tijd te doden. En nog een extraatje: de filmsite IMDBb lanceerde onlangs de eerste stills uit de film de virtuele stratosfeer in. Bekijk hier Tom Cruise en Cameron Diaz die samen op een motorfiets door de Spaanse straten racen. Een beetje ongeloofwaardig, maar toch een mooie fotocompositie daar. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.en de eerste ...Elisah Vandaele